Promenadebyen ved Odense havn

Boligere med unik beliggende

Promenadebyen ved Odense havn har en unik beliggenhed tæt på Odense centrum, og alligevel med fødderne i vandkanten og skoven i baghaven. 

Åløkkeskoven, som findes lige udenfor døren, er et skønt grønt åndehul som indbyder til hyggelige skovture med familien eller danner rammen om den daglige morgenløbetur.  

Det nyanlagte havneareal byder på et væld af aktiviteter for enhver smag, og ung som gammel kan fornøje sig med en tur i kajak, beach volley, en dukkert i havnebadet eller blot en stilfærdig gåtur på havnepromenaden. 

Området har bibeholdt sin rå maritime charme, samtidig med at kunne tilbyde alle moderne bekvemmeligheder og spændende og funktionel arkitektur. 

 


Leje lejligheder ved Promenadebyen på Odense havnNærområdet

I Promenadebyen bor man virkelig centralt. Indenfor få minutter kan du være på banegården, eller i midtbyen via den nye gang- og cykelbro over banen. 

Odenses charmerende midtby byder på mange lækre butikker og spisesteder, og er i det hele taget en by som i disse år gennemgår en rivende udvikling med henblik på at styrke handelslivet og binde byen sammen.

De daglige indkøb kan foretages i et af de mange supermarkeder som findes indenfor kort afstand, ligesom der heller ikke er langt til hverken skoler eller dagplejeinstitutioner.