Om Mesanen på Odense havn

Velkommen til Mesanen ved Promenadebyen på Odense havn

Mesanen - Leje lejligheder i Promenadebyen på Odense HavnMesanen er den femte blok i Promenadebyen. Promenadebyen er tænkt som en slags ”arkitektonisk olympiade”, med moderne, varieret, men stadig sober arkitektur. Alle bygningerne er derfor udformet med hvert sit særpræg, så de komplimenterer hinanden på fineste vis. 

Ejendommene bindes sammen af de mellemliggende, frodige gårdrum, og deler en stor p-kælder.

Lejligheder designet med sans for lys og luft

I Mesanen går vi op i livskvalitet, og derfor er lejlighederne designet med sans for lys og luft. Store vinduespartier og altaner lukker lyset ind, og indbyder til at livet skal leves både ude og inde, året rundt. Lejlighederne er samvittighedsfuldt indrettet, så kvadratmetrene udnyttes optimalt og er indrettet med gode materialer som er smukke og holdbare.  

Køkken og badeværelser

Inventar i køkkener og badeværelser er leveret af Invita, som har indrettet lejlighederne med lyse og gedigne elementer. Med sine rene linjer bidrager til de til lejlighedernes enkle og stilrene udtryk.

Lejlighedstyper fra 48- 97 kvm

Der findes tre typer lejligheder i Mesanen, som varierer istørrelse fra 48 – 97 kvm. Der er to typer gavllejligheder, og en type der ligger midt i ejendommen, som også findes spejlet. Alle lejligheder har en solrig altan – nogle har to – og alle lejligheder har store vinduespartier som lukker solen ind. 

Boligerne har lækre og veludstyrede køkkener med opvaskemaskine og badeværelser med vaskemaskine. 

Lavenergi lejeligheder

Mesanen er et lavenergibyggeri, som lever op til nutidens byggestandarder om energioptimering. I Mesanen anvendes forskellige løsninger som påvirker varmeforbruget positivt, herunder lavenergivinduer og mekanisk ventilation med varmegenindvinding.

P-kælder

Mesanen har aflåst kælderparkering, som kan lejes for kr. 1.000,- pr md.

Lejlighed - Type E

Lejlighed - Type F
Lejlighed - Type G
Lejlighed - Type E i Mesanen Lejlighed - Type F i Mesanen Lejlighed - Type G i Mesanen